Kok op locatie

Wil jij culinair eten in jouw eigen huiskamer? Maak dan snel kennis met Chantal Akkus-van der Meulen van De Derde Gang. Zij is kok op locatie heel Nederland. Chantal tovert huiskamers of gekozen locaties om tot een gezellig restaurant en geeft een geheel verzorgd diner voor jou en je gasten, gemaakt van biologische streekproducten. Wat er op het menu komt blijft een verrassing! Maar wensen doorgeven kan altijd. De Derde Gang verzint een intuïtief, kleurrijk en sprankelend diner! Geheel afgestemd op de smaak en wensen van de groep. 


Welke gang hoort bij jou? Ik zeg De Derde Gang, omdat het dessert de kers op de taart is!


De Derde Gang regelt de inkoop, het receptuur, de (voor)bereiding, het uitserveren en de tafelopmaak. En de afwas? Die doen we natuurlijk ook. Culinair Comfort noemen we dat!

Meer weten over Chantal? Klik hier!

Hoe werkt het?
Per mail of per telefoon geef je jouw wensen door. We bespreken dan hoeveel mensen er mee eten, of er producten zijn die absoluut niet verwerkt mogen worden in het diner en welke producten juist wél favoriet zijn. Gaat het om een verrassingsdiner? Alles spreken we door.

Op de avond zelf kom ik met alle verse ingrediënten naar je toe en tover ik jouw huiskamer om tot een prachtig en intiem restaurant.