Outdoor Cooking kookworkshop

Op een mooie locatie aan het water met een stand en een vuurplaats, maak ik samen met u de heerlijkste en verrassendste gerechten. Als er slecht weer wordt voorspeld maken we gebruik van een grote tent.

Tijdens deze middag bereiden we de gerechten met authentieke Dutch Ovens, ketels of een barbecue. Met ingrediënten uit de natuur en verse, biologische streekproducten zetten we gezamenlijk een ware smaakbeleving neer, waar de natuur als basis centraal staat. Bij de speciaal voor deze gelegenheid bedachte gerechten staan puur, gezond en heerlijk eten centraal.

Kosten voor "Outdoor Cooking" zijn € 45,00 per persoon (exclusief drankjes). De workshop is geschikt voor een groep vanaf 10 - 30 personen (meer in overleg). De activiteit, inclusief het eten, duurt ca. 3,5 uur. Veel groepen maken tussentijds een kleine wandeling door het Pettebosk, dit is een uniek stukje van het Nationaal park "De Alde Feanen". Dit wandelingetje past heel mooi in het programma als bepaalde gerechten nog eventjes moeten garen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan bij één van de kookworkshops in het voorjaar en stuur een mail naar info@dederdegang.nl voor een offerte.


Maak er een compleet uitje van! De Derde Gang werkt samen met De Twirre zeilschool in Friesland.