Chantal’s weekmenu

Zin in een culinair diner morgenavond? Bestel Chantal’s weekmenu bij De Derde Gang!

Bestellen doe je een dag van tevoren. Je geeft aan hoe laat je het diner aan je deur wilt ontvangen en wij regelen de rest. Culinair comfort noemen we dat! Je kunt je diner bestellen voor de woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.

Geen tijd (of zin!) om te koken, maar wel trek in puur natuur op je bord?
Bekijk snel het menu van deze week

Tom ka kai

Weekmenu 24

Week 24
Te bestellen vanaf: dinsdag 9 juni 2020
Bezorgen vanaf: 10 juni t/m 14 juni
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

Tom Ka Kai soep

Tom Ka Kai is een klassieke Thaise kippensoep met kokosmelk. Met typische Oosterse ingrediënten als laos, citroengras, knoflook, vissaus, limoen, rode peper en koriander is dit gerecht een echte smaaksensatie. Dit gerecht past dan ook perfect bij de rendang die deze week ook op het menu staat.

 

 

 

3.50

Chantal’s Indonesische rendang

Weekmenu 24

Week 24
Te bestellen vanaf: dinsdag 9 juni 2020
Bezorgen vanaf: 10 juni t/m 14 juni
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

Let op: voor 12 juni kunnen helaas geen weekmenu’s besteld worden.

 Chantal’s Indonesische rendang

Rendang is een klassiek Indonesisch stoofgerecht uit West-Sumatra. De rendang maak ik een dag van tevoren, zo kunnen de kruiden volledig intrekken in het vlees.

De rendang wordt op smaak gemaakt met; laos, knoflook, gember, komijn, koriander, koenjitwortel, citroengras, rode peper, kruidnagel en kokosmelk. Hierbij wordt rijst en ingemaakte groenten geserveerd.

TIP: Maak je diner compleet met de Tom Ka Kai soep! De soep past perfect bij de rendang en staat deze week ook op Chantal’s weekmenu.

Te bestellen vanaf: 2 personen

15.00

Vietnamese pannenkoek

Weekmenu 24

Week 24
Te bestellen vanaf: dinsdag 9 juni 2020
Bezorgen vanaf: 10 juni t/m 14 juni
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

Let op: voor 12 juni kunnen helaas geen weekmenu’s besteld worden.

 

Vietnamese pannenkoek
Zin in een traditionele Vietnamese pannenkoek gevuld met wortel, bosui, peultjes, koriander, munt, taugé en paddenstoelen? Het is mijn vegetarische versie van de traditionele Vietnamese pannenkoek. Wordt geserveerd met een saus van ketjap manis, gember, knoflook en  verse limoensap.

De Vietnamese pannenkoek kan op verzoek ook met kip worden gemaakt.

Te bestellen vanaf: 2 personen

13.00

Chantal’s Surinaamse roti

Weekmenu 23

Week 23
Te bestellen vanaf: dinsdag 2 juni 2020
Bezorgen vanaf: 3 juni t/m 7 juni
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

Chantal’s Surinaamse roti

Deze week in Chantal’s weekmenu Surinaamse roti! De kip zet ik 24 uur weg in een marinade van massala kerrie, korianderpoeder, komijn, knoflook, tomatenpuree en zonnebloemolie. Hierbij wordt een rotipannenkoek, zoete aardappelen, sperziebonen en natuurlijk de jus van de kip geserveerd.

De roti kan op verzoek ook vegetarisch worden gemaakt.

Te bestellen vanaf: 2 personen

 

 

14.50

Salade met gerookte kip, avocado & mango

Weekmenu 22

Week 22
Te bestellen vanaf: dinsdag 26 mei 2020
Bezorgen vanaf: 27 mei t/m 31 mei
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

 

Salade van gerookte kip, avocado & mango

Als de zon deze week even niet schijnt, wees dan niet getreurd. Met deze salade schijnt de zon sowieso op je bord! De combinatie van gerookte kip, avocado en mango smaakt perfect.

Wat zit erin? Natuurlijk de gerookte kip, avocado en de mango. Verder is de salade rijkgevuld met botersla, rucola, cherry tomaatjes, bosui, ei, pijnboompitten en een honing mosterd dressing.

Deze salade is een passend voorgerecht bij de ossobuco die deze week ook op het menu staat.

 

7.50

Ossebuco met risotto en gegrilde groene asperges

Weekmenu 22

Week 22
Te bestellen vanaf: dinsdag 26 mei 2020
Bezorgen vanaf: 27 mei t/m 31 mei
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

Ossoboco met risotto en gegrilde groene asperges

Ossoboco is een Italiaanse klassieker. De kalfsschenkel gaat drie en half uur de oven in.

De ossoboco wordt op smaak gemaakt met; knoflook, tomatenpuree, tijm, rozemarijn, zout, peper, wortel, bleekselderij, ui en runderbouillon.

Tip; maak je diner compleet met de salade met gerookte kip en de witte chocolade panna cotta die deze week ook op Chantal’s weekmenu staan!

 

Te bestellen vanaf: 2 personen

 

 

15.00

Bietenrisotto met champignons en oude kaas (Vega)

Weekmenu 22

Week 22
Te bestellen vanaf: dinsdag 26 mei 2020
Bezorgen vanaf: 27 mei t/m 31 mei
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

 

Bietenrisotto met champignons en oude kaas (vega)

Romig, kruidig en verwarmend. Dat is de bietenrisotto en het staat al heel lang op mijn lijstje om te maken.
Als ik naar buiten kijk vind ik dat het deze week het juiste moment is.

De rode bieten worden in de risotto vergezel door witte wijn, bouillon, ui, knoflook, champignons en oude kaas. Smullen gegarandeerd!

Sluit de bietenrisotto af met de witte chocolade panna cotta met rood fruit.

 

 

Te bestellen vanaf: 2 personen

 

 

9.50

Witte chocolade met rood fruit

Weekmenu 22

Week 22
Te bestellen vanaf: dinsdag 26 mei 2020
Bezorgen vanaf: 27 mei t/m 31 mei
Bestel je diner minimaal een dag van tevoren.

 

Panna cotta van witte chocolade met rood fruit

Wat is een heerlijk diner zonder uitdagend en smaakvol dessert? Precies! Sluit je diner af met een ware kers op de taart, met deze week een heerlijke witte chocolade panna cotta met rood fruit.

Dit geheel past perfect bij de salade met gerookte kip en ossobocco.

 

 

 

4.50