Culinaire evenementen

Kookworkshops

De Derde Gang organiseert allerlei kookworkshops. Bij jou thuis of een andere locatie naar keuze. Altijd al 'es Turks willen leren koken of misschien juist volgens de Thaise keuken? Of slim en gemakkelijk vegan koken? Of wilt u een kookworkshop voor kinderen houden in de vakantie? Het kan allemaal!

Een kookworkshop regelt u op aanvraag. Meer informatie en contact over een kookworkshop? Mail naar info@dederdegang.nl.

Zo leuk kan een kookworkshop zijn! Klik hier en bekijk het filmpje van de tapas kookworkshop met een clubje geweldige jonge meiden.


De Derde Gang zoekt PROEFkonijnen!
Sluit jij je aan bij dit testpanel?

In mijn hoofd zijn nieuwe smaakbelevingen altijd zó bedacht, maar een moment om ze te testen heb ik niet vaak. Ik zoek proefkonijnen die durven te proeven. Lekkerbekkies waar ik mijn culinaire creativiteit op kan loslaten.

Om de twee maanden op de laatste vrijdag van de maand komt dit vaste testpanel bijeen om samen met De Derde Gang de nieuwste ontdekkingen op culinair gebied uit te testen.

Voor een gereduceerd tarief van €32,50 per keer krijg je de meest unieke smaaksensaties in de vorm van een drie gangendiner als eerste op je bord! Waar? Jongedijk 12 in Nijland. Tijd? van 19:00 uur tot 21:30 uur. Twijfel niet te lang, want er kunnen zich slechts 14 personen opgeven voor het testpanel! De eerste PROEFkonijnen avond is vrijdag 25 mei. 

Wil jij je aansluiten bij dit testpanel?
Dat kan! 
Stuur een e-mail naar
info@dederdegang.nl