Even voorstellen

Ik ben Chantal Akkus-van der Meulen en samen met mijn man en onze vier kinderen wonen we in Bolsward in Friesland. Jarenlang ben ik als gastvrouw werkzaam geweest en sinds 2011 oefen ik mijn grote passie uit als kok op locatie.

In 2014 heb ik mijn diploma als zelfstandig werkend kok behaald. Ik heb inmiddels daarin de nodige ervaring op kunnen doen in Café Thús in Leeuwarden, restaurant Makrol in Lemmer, Hotel Restaurant Het Weeshuis in Bolsward.

Gaandeweg kwam ik tot inzicht dat het me geweldig leek om de boel eens om te draaien. Ik laat de mensen niet náár het restaurant komen, maar breng als kok op locatie het restaurant naar de mensen toe, vanuit 'de luie stoel'!

Daarmee bedoel ik dat we samen jouw menu samenstellen en ik vervolgens bij jou kom koken en serveren! En de afwas? Die doe ik natuurlijk ook. Culinair Comfort!


Proef, beleef, geniet!

De Derde Gang staat voor het beleven, proeven en genieten van meerdere gangen. Ik ben een spontaan, kleurrijk en sprankelend persoon en dat zie je terug in mijn gangen. Welke gang hoort bij jou? Ik zeg De Derde Gang, omdat het dessert de kers op de taart is!