Bruiloft

Vier jullie trouwdag met catering van De Derde Gang. Ik regel niet alleen de keuken, maar ook andere bijkomende taken. Denk hierbij aan bediening, servies en warmhoudmateriaal. En de afwas? Die doe ik natuurlijk ook. Alles, zodat alle zorgen op jullie bruiloft lekker uit handen wordt genomen.


Hoe?
Samen bespreken we in een eerste gesprek jullie wensen en het budget dat aansluit bij jullie bruiloft. Van Turkse, Marokkaanse tot westerse bruiloft, alles is mogelijk. Er is enorm veel keuze en ik neem alles met jullie door. Wanneer we er gezamenlijk uit zijn gekomen, slaan we de boeken dicht en is het tijd om te proeven! Ik neem in een tweede afspraak een heerlijk voorproefje mee, zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten.

De fijne kneepjes van de Turkse keuken heb ik geleerd van mijn schoonmoeder. Geregeld sta ik ‘s ochtends vroeg al met haar in de keuken.

Turks met een twist

Een Turkse bruiloft duurt al gauw drie dagen. Als eerste is het verlovingsfeest, waar de hand wordt gevraagd van de vrouw en een week voor de bruiloft wordt het hennafeest, het vrijgezellenfeest voor de vrouwen, gehouden en daarna natuurlijk de bruiloft. Al deze vieringen staan in het teken van samenzijn waar heerlijk eten centraal staat. De Derde Gang helpt!

Doordat ik met een Turkse man getrouwd ben, heb ik de fijne kneepjes van de Turkse keuken geleerd van mijn schoonmoeder. Turks koken gaat mij dan ook goed af en dat is een kunst. Door mijn ervaring, het proeven en het uitproberen zijn mijn Turkse kookkunsten niet meer te onderscheiden van de authentieke Turkse keuken.

De Derde Gang maakt daarom op jouw Turkse bruiloft heerlijke Turkse gerechten met een twist, een ware verrassing op jullie trouwdag!