Uw kok aan huis

De Derde Gang tovert huiskamers of gekozen locaties om tot een gezellig restaurant en geeft een geheel verzorgd diner voor u en uw gasten, gemaakt van biologische streekproducten.

Thuiskok Amsterdam

Chantal Akkus van der Meulen van De Derde Gang is in te huren als thuiskok voor feestelijke evenement bij u thuis of op locatie. Chantal haar specialiteit is het verzorgen van luxe diners aan tafel en walking dinners. Ze tovert uw woonkamer om tot een waar restaurant. Als kok aan huis kiest ze vaak voor biologische producten uit de regio. Als u Chantal inhuurt weet u zeker dat het u maar ook uw gasten aan niets zal ontbreken. Voor diners hanteert ze een minimum aantal personen van acht, dit is mogelijk in heel Nederland, waaronder Amsterdam en Haarlem.

De Derde Gang regelt de inkoop, het receptuur, de (voor)bereiding, het uitserveren en de tafelopmaak. En de afwas? Die doen we natuurlijk ook. Culinair Comfort noemen we dat!

Hoe werkt het?
Per mail of per telefoon geeft u uw wensen door. We bespreken dan hoeveel mensen er mee eten, of er producten zijn die absoluut niet verwerkt mogen worden in het diner en welke producten juist wél favoriet zijn. Gaat het om een verrassingsdiner? Alles spreken we door. Op de avond zelf komt Chantal met alle verse ingrediënten naar u toe en tovert uw huiskamer om tot een prachtig en intiem restaurant.

Voor 10 personen of minder doet Chantal zelf de bediening. Als het meer personen betreft neemt ze bediening mee. Natuurlijk worden alle gerechten tijdens het uitserveren voorzien van een toelichting over de bereidingswijze en de gebruikte ingrediënten. Na het diner helpt Chantal u nog met het inschenken van een lekker kopje koffie of thee en wordt uw keuken helemaal schoon en netjes achtergelaten.

Open aanbevelingen over www.dederdegang.nl