De Derde Gang thuiskok Friesland?

De Derde Gang is de ultieme culinaire beleving, gewoon bij u thuis of op (trouw)locatie. Aan het roer als thuiskok Friesland staat Chantal Akkus-van der Meulen, die er voor zorgt dat uw huis of gekozen locatie omgetoverd wordt in een eerste klas restaurant waar u op uw wenken bediend wordt, en verrast door een door Chantal speciaal voor u samengesteld compleet diner om van te smullen met hoofdletters. Vanzelfsprekend kunt u aangeven wat u voorkeur heeft, zodat het geheel afgestemd wordt op u en uw gezelschap zodat het een beleving wordt om nog lang over na te praten.

Voor wie is De Derde Gang bestemd?

De Thuiskok Friesland is eigenlijk bestemd voor iedereen die wil genieten van een tot in de puntjes verzorgd diner. Dat kan voor elke gelegenheid: de familie reunie, de verjaardag van oma, de bruiloft van de jongste; het maakt onze thuiskok Friesland helemaal niets uit. Zij zal voor u een diner samenstellen dat precies past bij wat u in het hoofd had. Ze kan u verrassen met een diner of volgens uw richtlijnen koken. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met dieetwensen, u heeft tenslotte te  maken met een professionele chefkok. Moet het zoutarm of suikervrij? Geen enkel punt, zeker daar zult u aangenaamd verrast worden met wat er wél allemaal kan. Kleine kinderen die ‘niks lusten’ aan boord? Ze aten zich gegarandeerd verleiden door de sprookjesachtige, fantasievolle gerechtjes van Chantal.

Voordelen van de Thuiskok Friesland.

Het grote voordeel van de thuiskok Friesland is dat ze zoveel mogelijk werkt met lokale, biologische producten. En dat betekent dat het diner niet slechts verrukkelijk is maar ook volledig verantwoord, met de lekkerste streekproducten en goed voor de lokale producent. Bijkomend voordeel is dat u op deze manier wellicht zo maar kennis maakt met de juweeltjes bij u om de hoek die u misschien nog niet eerder ontdekt had. Zo maar een tip! En het hoeft geen diner te zijn, ook een buffet of een lunch behoort tot de mogelijkheden.

Waarom zou je boeken bij De Derde Gang?

Thuiskok Friesland

Geplaatst door Chantal Akkus van der Meulen op Vrijdag 8 mei 2020
De Derde Gang

Natuurlijk kunnen we zoetjes aan weer “gewoon’ buiten de deur gaan eten. Maar is het stiekem niet heel bijzonder als het restaurant naar u toekomt, en u de perfecte maaltijd voorgeschoteld krijgt in uw eigen huiskamer? Geen reistijd, geen gedoe om iedereen ter plekke te krijgen, en geen taxi nodig voor de terugreis. En ook de afwas wordt keurig geregeld. De Derde Gang verwelkomt u graag in eigen huis!